SNR healers, in opleiding of al klaar, zijn uitgenodigd voor een mooie sangat-oefenmiddag in Leiden op zondag 20 januari. Een moment om als Sangat healers samen te komen, te verbinden en te oefenen met healings geven. En om Sat Nam Rasayan te promoten en meer bekendheid aan te geven.

Voor bezoekers is Yogacentrum De Lindewei op zondag 20 jauari een healing-plek waar men kan binnenlopen om een  healing van 15 a 20 minuten ontvangen.

13 – 14 uur:  aankomen, inrichten en samen openen met een meditatie.
14 – 16 uur:  deur open voor bezoekers / healen
16 – 16.30:  gezamenlijk afsluiten met iedereen die er dan is en aan het einde sluiten we samen af inclusief met alle aanwezige bezoekers met een mantra of meditatie.

Locatie: Yogacentrum De Lindewei, Jacob Catslaan 12, 2332XD, Leiden.

Dhyan uit Leiden, Amrit Sadhana, Engelina en Daphne zullen er zijn, we horen graag wie aansluit!

Mail dan naar: info@delindewei.nl

Routekaart

 

Diepe meditatie
In Sat Nam Rasayan werkt de healer met de helende kracht van zijn bewustzijn.  In feite benadert de healer via het waarnemen en voelen het transcendente bewustzijn, dat de Sacred Space genoemd wordt en heeft de healing zijn werking door non-dualiteit. Door het werken met de zintuigen raakt de healer in een diepe meditatie, waarin contact gemaakt wordt met de patiënt. Dan, door het laten wat er is en ruimte te geven, lossen weerstanden en blokkades in de patient zich op en ontstaat er diepe harmonie.

Als je een healing krijgt mag je ontspannen liggen, de healer raakt je licht aan. Je hoeft niets te doen behalve ontspannen. De healer doet het werk met stilte en bewustzijn, aandacht en intentie.