Surjhee 2020 gecanceld

De Surjhee 2020 die dit jaar in mei in Baarlo zou plaatsvinden, gaat door de maatregelen rond het corona-virus niet door. Houdt de website in de gaten voor updates.

——–

11de Kundalini Surjhee 29 april – 3 mei 2020
Doe mee met Guru Dev Singh en andere Sat Nam Rasayan-leraren om een ​​diepgaande meditatie uit te voeren van 11.000 herhalingen van de prachtige shabad, Kundalini Surjhee Satsangat, ter ere van Guru Ram Das. Deze Shabad is te vinden op pagina 1402 in de heilige Siri Guru Granth Sahib ji. Samen zitten we vijf dagen totdat 11.000 herhalingen zijn voltooid, in totaal ongeveer 66 uur. Dit is een zeer diepe meditatie voor bewuste mensen die een sterke spirituele discipline hebben.

Voorbeeld van een dag: de Shabad zal continu spelen, 24 uur per dag als de cursus start.  Je hoeft niet altijd in de groep te zitten of in de meditatiehal te blijven. Het wordt aanbevolen om ongeveer 10 minuten per uur bewegen.  Zorg ervoor dat je genoeg matten en kussens meeneemt om comfortabel te zitten, tulband / hoofddeksel, een timer en een pen, een Mp3-speler met de Mantra is handig, papier om je zittingen bij te houden. Je hoeft geen beddengoed of handdoeken mee te nemen.
Locatie: Kasteel de Berckt in Baarlo (dichtbij Venlo).

Registreer hier voor Kundalini Surjhee 2019.