Leraren

Siri Ram SinghSiri Ram Singh

kundalini yoga leraar en Sat Nam Rasayan healer. Siri Ram Singh heeft zich ook verdiept in het sjamanisme onder leiding van Shamalu, een shamaan uit Bolivia. In 1991 is hij met Sat Nam Rasayan begonnen. Siri Ram woont met zijn partner in Duistsland en geeft daar en internationaal lessen en healingen

Sat Atma Kaur

Sat Atma Kaur Khalsa is Kundalini yoga- en meditatielerares sinds 1980. Zij is de laatste 27 jaar ook in de leer bij Guru Dev Singh, meester in de Sat Nam Rasayan Healing. Sat Atma is lerares Sat Nam Rasayan, healer en Kundalini yoga teacher trainer. Zij healt en geeft les in binnen- en buitenland. In 2016 is zij naar Zuid Frankrijk gegaan om daar in de bergen, de Cévennen, een centrum op te richten. Nu woont zij op de prachtige plek van de ‘School of Life Gur Prasaad’. Daar ontwikkelt zich een kleine gemeenschap en een ecologisch retraite centrum met biologische tuinen.

Hari Singh

Hari Singh

Sinds zijn 14de levensjaar is Hari Singh actief in de Kundalini Yoga en Sat Nam Rasayan (kunst van het helen van de Kundalini Yoga en meditatie op basis van de toestand van Shunya) Hari Singh, mexicaan, begon al als kind aan yoga te doen, ook bij Yogi Bhajan en Guru Dev. Hij studeerde ook bij de curanderos in Mexico. In 2002 zond Yogi Bhajan hem naar Nederland om leiding te geven aan het Yogitea bedrijf.
Nu is hij een van de leidinggevenden bij Hari tea. Hari Singh is getrouwd en heeft 2 kinderen.