Sat Nam Rasayan Healing Opleiding 2020 in Amsterdam

Sat Nam Rasayan Level 1: Practitioner

Sat Nam Rasayan is een manier van healen en mediteren uit de traditie van de Kundalini Yoga. De basis van het werken met Sat Nam Rasayan is de ervaring van innerlijke stilte-Sunya. Wij leren ons lichaam waar te nemen, innerlijk stil en neutraal te worden. In deze bijzondere meditatieve toestand is het mogelijk, ongemakken en blokkades in cliënten waar te nemen en in meditatie op te lossen, zodat de kracht van (zelf)genezing weer kan werken. Met Sat Nam Rasayan is het mogelijk zeer precies te werken. Zo kunnen we bijvoorbeeld de staat van de organen, gevoelens en energiecentra waarnemen , onderzoeken en in balans brengen.

Sat Nam Rasayan is een uitnodiging tot een groter bewustzijn en meer levensvreugde. Deze opleiding spreekt mensen aan die beroepsmatig of naast hun normale werk met Sat Nam Rasayan willen werken, die hun intuïtie en gevoeligheid als Kundalini Yoga leraar willen vergroten of die de training willen doen om zelf diepere de meditatieve ervaring in willen gaan. In de lessen doen we ook meditaties uit de traditie van de Kundalini.

Inhoud van de Level 1 Opleiding
In level 1 van de opleiding worden de volgende onderwerpen onderwezen:

  • Het toelaten wat je voelt met je zintuigen, om het waarnemingsvermogen te verdiepen. Het werken met de “gevoelige ruimte“.
  • Het toelaten van alle waarnemingen. Hierdoor ontstaat een stabiel meditatief bewustzijn.
  • Het leren in relatie te gaan met een gebeurtenis/persoon of een deel van een persoon (individualiseren).
  • Het leren kennen van een meditatieve bewustzijnstoestand, die healing mogelijk maakt; het werken met Sunya en de meditatieve projectieve mind.
  • Het doen van een helende beweging in het bewustzijn en deze completeren.
  • Het krijgen van inzicht in de traditie van de Sat Nam Rasayan.

  • Kundalini Yoga, meditatie en aanvullende kennis behoren tevens tot het opleidingsaanbod.
  • Voor de opleiding zijn geen studiematerialen, zoals boeken, Dvd’s etc., nodig behalve de informatie en ervaringen die je in de lessen krijgt en de informatie over de meditaties die we gedaan hebben.

Data opleiding Level 1 – Amsterdam
13 opleidingsdagen in 2020 incl. the Night of the Healing
15 Februari met Sat Atma
14 Maart met Sat Atma
25 April met Siri Ram (vervalt vanwege het corona virus)
23 Mei met Siri Ram (vervalt vanwege het corona virus)
27 Juni met Sat Atma
05 September met Siri Ram
17 Oktober met Siri Ram
21/22 November met Sat Atma
12/13 December met Siri Ram
09/10 Januari 2021 Night of the Healer voor level 1 en 2 met Siri Ram

Let op: De weekenden die nu niet gegeven kunnen worden zullen volgend jaar op 13 & 14 februari en 6 & 7 maart 2021 gegeven worden.

Certificering Level 1
Voorwaarde voor certificering is je deelname aan alle lessen.
Nadat je aan deze voorwaarden voldaan hebt ontvang je het certificaat voor level 1: “Sat Nam Rasayan Practioner” van de “Sat Nam Rasayan International School ” in Rome. Kosten €50,-

Locatie Amsterdam
Adres Opleiding : Golden Link, Kundalini Yogacentrum. Den Texstraat 46, 1017 ZC Amsterdam
Night of the Healer 9 Januari 2021. Adres: De Ruimte – Centrum voor Bewustzijnsontwikkeling – Weesperzijde 79a – 1091 EJ Amsterdam

Bevoegde leraren van de opleiding
De opleidingsdagen worden door bevoegde leraren gegeven: Sat Atma Kaur en Siri Ram Singh. Zie voor meer informatie onder Leraren. 

Opleidingsvoorwaarden en Studiebelasting
Vooropleiding is niet nodig voor Level 1. De studiebelasting van de opleiding Level 1 bestaat uit 13 lesdagen in Amsterdam incl. the Night of the Healing. Daarnaast dagelijkse meditaties van minstens 15 minuten (eventueel uit te breiden tot een half uur of meer) en regelmatig oefenen met een proefpersoon in eigen omgeving, ca. 4 uur per maand.

Opleidingskosten
De opleidingskosten bedragen voor 13 dagen voor Level 1 1.055,-. Dit bedrag voor 1 februari 2020 overmaken naar: Stichting Sat Nam Rasayan Healing, rekeningnummer NL98RABO0156122022

Wanneer je je 2 weken van tevoren vooraf afmeldt voor een dag van de opleiding, kun je in de volgende opleidingscyclus deze dag kosteloos inhalen, de opleidingskosten reduceren daardoor niet. Wanneer je verzuimt je af te melden voor de dag van de opleiding , kun je de lessen tegen betaling inhalen.

Opbouw van de opleidingsdagen
09.00-10.00 Kundalini Yoga les
10.00-17.30 Sat Nam Rasayan les (incl. lunchpauze)
Einde met eventueel uitloop

Guru Dev Singh Khalsa
Verantwoordelijk van de opleiding is Guru Dev Singh Khalsa. Sinds 1978 leerde hij op traditionele wijze deze geneeswijze van Sat Nam Rasayan healing van zijn leraar Yogi Bhajan. Sinds 1988 is hij Meester in de Sat Nam Rasayan healing en onderwijst hij leerlingen over de hele wereld. Hij heeft de „Internationale school voor Sat Nam Rasayan“ opgericht in Rome als ook de ̈Sat Nam Rasayan Foundation“ in Amsterdam.

Organisatie & informatie
Voor meer informatie :Amrit Sadhana Kaur
T. +31 (0)6-13573026 E. nlsatnamrasayan@gmail.com