Nieuw!  Sat Nam Rasayan Verdiepingsjaar voor afgestudeerde Level 1 en/of Level 2 Healers in Amsterdam

 

De Sat Nam Rasayan Healingopleiding  biedt een speciaal pakket voor alle afgestudeerde healers Level 2 die zich verder in de kunst van Sat Nam Rasayan healing willen verdiepen.  Als je al een aantal jaren het pad van Sat Nam Rasayan bewandeld hebt, gaat voor jezelf duidelijk worden of je van deze kunst je levenskunst wilt maken.

De healingtechniek van Sat Nam Rasayan evolueert voortdurend; net zoals de leraren -en in het verleden Guru Dev Singh- zichzelf voortdurend verfijnen. We bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen Level 1 en/of Level 2 en zo voortdurend mee te bewegen in het proces van ontwikkeling.

In de leer blijven kan diepere niveaus van Sat Nam Rasayan voor je openen.  Gedurende deze tijd ga je ervaren dat onderwerpen die je de eerste 3 jaar leerde en misschien niet helemaal in de vingers had, je steeds meer eigen worden. Naarmate je verder oefent, je verdiept  en nieuwe paden leert te gaan, wordt je beleving van Sat Nam Rasayan intensiever en krijg je een beter resultaat.

Het verdiepingsjaar bestaat uit deelname aan alle trainingsdagen voor Level 1 of  2 in Amsterdam.  Dit jaar start aan het begin van iedere  nieuwe opleiding Sat Nam Rasayan. In het verdiepingsjaar hebben afgestudeerde Level 2 healers de gelegenheid om Level 1 of Level 2 opnieuw te volgen.

Data opleiding Level 1 / Level 2– Amsterdam
Zie bijgaand overzicht Opleidingsdagen 2021: Jaarplanning SNR 2021-2022

Locatie Amsterdam
Het gebruikelijke adres voor de opleiding is  Golden Link Kundalini Yogacentrum. Den Texstraat 46, 1017 ZC Amsterdam.
Night of the Healer 23 en 24 april 2022. Adres: De Ruimte – Centrum voor Bewustzijnsontwikkeling – Weesperzijde 79a – 1091 EJ Amsterdam.

Bevoegde leraren van de opleiding
De opleidingsdagen worden door bevoegde leraren gegeven: Sat Atma Kaur en Siri Ram Singh. Zie voor meer informatie onder Leraren.

Opleidingsvoorwaarden en Studiebelasting
Het verdiepingsjaar is alleen mogelijk voor diegenen die de volledige level1 en Level 2 hebben gevolgd. De studiebelasting van de opleiding Level 1 bestaat uit 13 studiedagen en van Level 2 uit 11 studiedagen  in Amsterdam incl. the Night of the Healing. Daarnaast dagelijkse meditaties van minstens 15 minuten (eventueel uit te breiden tot een half uur of meer) en regelmatig oefenen met een proefpersoon in eigen omgeving, ca. 4 uur per maand.

 Opleidingskosten
Voor deelnemers aan het Verdiepingsjaar die Level 1 opnieuw willen volgen, is het jaarbedrag € 690,-  Voor deelnemers die opnieuw aan Level 2 willen deelnemen, zijn de kosten € 580,-.

Dit bedrag graag overmaken vòòr 1 september 2021 aan Stichting Sat Nam Rasayan Healing, rekeningnummer NL98RABO0156122022.

 Inschrijving
Om je in te schrijven kun je bijgaand aanmeldingsformulier downloaden en conform de instructie naar de organisatie sturen: Aanmeldings formulier voor de opleiding Sat Nam Rasayan Healing Verdiepingsjaar 2 2021-2022

Opbouw van de opleidingsdagen
09.00-10.00 Kundalini Yoga les (alleen bij level 1)
10.00-17.30 Sat Nam Rasayan les (incl. lunchpauze)
Einde met eventueel uitloop

Guru Dev Singh Khalsa
Grondlegger van de opleiding is Guru Dev Singh Khalsa die op 5 april 2021 is overleden. Vanaf 1978 leerde hij Sat Nam Rasayan op traditionele wijze van zijn leraar Yogi Bhajan. Vanaf 1988  was hij Meester in Sat Nam Rasayan healing en gaf hij over de hele wereld les. Hij heeft de ‘Internationale school voor Sat Nam Rasayan’ opgericht in Rome als ook de  ̈Sat Nam Rasayan Foundation’ in Amsterdam.

Organisatie & informatie
Voor meer informatie : Amrit Sadhana Kaur
E-mail: nlsatnamrasayan@gmail.com

X