Inhoud opleiding

Wil je leren te healen via de genezende werking van het menselijk bewustzijn en diepe meditatie? Schrijf je dan nu in voor de opleiding Sat Nam Rasayan Healing 2021.

Healing in de traditie van de Kundalini Yoga
Sat Nam Rasayan is een eeuwenoude yogische vorm van healing uit India en Tibet. In Sat Nam Rasayan wordt een verhoogde staat van bewustzijn gebruikt om te genezen. Deze meditatieve en neutrale staat bereik je door te oefenen met je zintuigen en elementen. Je verruimt je waarneming. Je bent dan in staat spanningen of weerstanden in jezelf, in een ander of in een situatie op te lossen.

De Stichting Sat Nam Rasayan Healing organiseert de opleiding Sat Nam Rasayan. Deze training is zowel geschikt voor hen die van genezen hun beroep (willen) maken als voor hen die ten behoeve van hun persoonlijke groei hun ervaring met genezen willen verdiepen. Bij ervaring met yoga, tai chi, meditatie, feldenkrais, familieopstellingen, shiatsu o.i.d. kan bij het leren van Sat Nam Rasayan een verbinding worden gemaakt.

Sat Nam Rasayan is goed te gebruiken in de adviserende en genezende beroepen. Regelmatige beoefening van Sat Nam Rasayan geeft je dagelijkse leven een nieuwe impuls:

  • Je leert heel heel precies te werken met organen, spieren, meridianen of psychische blokkades.
  • De ervaring van de grote kracht, die in deze stilte en in het ‘niets doen’ ligt, schenkt je nieuwe vreugde, sereniteit en een geluksgevoel.
  • Sat Nam Rasayan is een directe weg naar bewustzijn en intuïtief leven.

Sat Nam Rasayan® wordt sinds 1989 in het openbaar onderwezen. De opleiding vindt plaats volgens de internationale standaard in 3 levels:
Level I:   Beoefenaar (Practioner)
Level II:  Healer
Level III: Leraar

De internationale school voor Sat Nam Rasayan
Dr. Guru Dev Singh Khalsa is master in Sat Nam Rasayan en één van de meest geprezen genezers ter wereld. Hij heeft samengewerkt met Maya-medicijnmannen en westerse artsen. In 1971 werd hij leerling van Yogi Bhajan, meester in de Kundalini yoga en meditatie, die hem Sat Nam Rasayan doorgaf.

Guru Dev heeft de Internationale school voor Sat Nam Rasayan in Rome opgericht evenals de Sat Nam Rasayan Foundation in Amsterdam. Hij woont in Rome en leidt wereldwijd healers op. Door hem opgeleide leraren geven les aan de opleiding.

De opleiding vind zo veel mogelijk plaats in de omgeving van Amsterdam. Door coronamaatregelen moeten we soms
uitwijken naar andere plaatsen wat verder weg gelegen van de Randstad. Level 1 duurt één jaar en je sluit je het af met een examen. Level 2 duurt twee jaar. Aan het eind maak je een werkstuk en doet een praktijkexamen.

Opleidingsinformatie
Level 1 – Informatie hier
Level 2 – Informatie hier

Locatie: Golden Link, Den Texstraat 46 in Amsterdam.