11feb10:0013:30Inloop Healing Ochtend / Oefenochtend10:00 - 13:30 Jacob Catslaan 12, 2332XD, Leiden (vlakbij Leiden cs)

Evenementdetails

Sat Nam geliefde healer,

Vanuit onze SNR- organisatie is er een inloop-healing ochtend gepland in Leiden, in De Lindewei op 11 februari, een ‘healing hospital’ zoals dat zo mooi heet. Voor de healers van 10.00 – 13.30uur.

Hier staat het beschreven: https://delindewei.nl/inloop-healing-snr/

Er liggen matjes in de ruimte klaar voor wie komt, de healers zijn er om te healen, er is thee en een deel van de ruimte is om te wachten voor de binnenkomers en voor onze eigen pauzes. Voor mensen die een healing komen krijgen is de inloop tussen 11 en 12.00 en tot 12.30uur zijn we aan het healen. Met daarna een gezamenlijke afsluiting met een mantra of meditatie, voor alle aanwezigen (patienten en healers samen). En voor onze healers is er nog soep voor je weer naar huis reist.

Dit is een fijne manier om als healers samen te zijn, met healing te oefenen en Sat Nam Rasayan meer bekendheid te geven. Alle healers kunnen erbij zijn! Level-2 healers werken met de inloop mensen, Level-1 healers kunnen op elkaar oefenen en / of een healing krijgen. De donaties die binnen komen zijn voor de onkosten (ruimtegebruik) en wat resteert is voor Dakshina. We horen graag of je erbij bent!

Aanmelden bij Dhyan (06 2006 88 99) of Amrit (nlsatnamrasayan@gmail.com)

Info voor de inloop gasten:

  • Je krijgt een healing van ongeveer 20 minuten
  • Afsluiting met alle aanwezigen met een mantra of meditatie
  • Bijdrage:  donatie van € 5,- of meer, eigen waardebepaling

Bij de healing mag je ontspannen liggen, de healer raakt je licht aan of zit gewoon naast je. Je hoeft niets te doen behalve ontspannen. De healer doet het werk met stilte en bewustzijn, aandacht en intentie. Kom svp rustig binnen, maak het jezelf gemakkelijk met een kop thee tot je aan de beurt bent.

Meer

Organisator

Stichting Sat Nam Rasayan Healing